Tämän kesän parhaat muurinpohjalätyt ovat syntyneet Valion reseptillä "mummin letut". Jos et jaksa klikata sivuille, resepti löytyy myös tästä (omin sanoin):
IHANAT LETUT
(16x iso lettu)
4 munaa
1 l kevytmaitoa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 dl sulatettua voita
1- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito ja sen jälkeen kuivat aineet sekä lopuksi sula voi. Ainna turvota 30 min.
2- Paista haluamasi kokosia lettuja paistinpannulla tai muurinpohjapannulla.
PS. Mikäli haluaisitkin tehdä pannukakun uunissa, lisää taikinaan 0,5dl jauhoja. Paista 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min, alenna sitten lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä noin 13 min tai kunnes pannarin pinta ja pohja ovat saaneet kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti