torstai 24. marraskuuta 2011

Musiikki sen aloitti.

Helsingin lentokentällä havahduin siihen ensimmäisen kerran: hämärässä hohtavaan joulukuuseen. Pienoinen jouluntunne käväisi mielen portilla, mutta ei sittenkään astunut vielä sisään.

Bangkokissa arki käveli vastaan yhtä nopeasti kuin astelin ulos lentokoneesta passintarkastuksen läpi napaten matkalaukkuni laiturilta. Eli ennätysajassa. Keskiviikkoiltana vietimme kuitenkin leppoista koti-iltaa, joten Henry ehti viimein esittelemään minulle levyjä, joita oli ostanut matkani aikana. Toinen levyistä oli joululevy.

Tony Bennettin Snowfall on klassikko vuodelta 1968. Myöhempinä vuosikymmeninä sitä on äänitetty uudelleen ja meidän versiomme sisältää myös tunnetun biisin 'I'll be Home for Christmas', joka löytyy nykyisin ties kenen kaikkien nauhoittamana...

Joulutunnelma on siis saapunut meille. Se soljui sisään musiikin tahdittamana. Pehmeästi ja ilman suurta hässäkkää. Mieli virittäytyy tunnelmaan hiljalleen. Viikon levylistaa napsauttamalla saat mielikuvan tunnelmasta:

1. Snowfall - The Tony Bennett Christmas Album. (click)
2. Hallmark Presents Christmas with Tony Bennett and the London Symphony Orchestra.
3. Boney James: Boney's Funky Christmas. (click)
4. Making Spirit Bright: A Smooth Jazz Christmas. (click) 


PS. Kiitos kaikille teille, jotka tapasin Suomessa. Koin itseni etuoikeutetuksi saadessani viettää aikaa teidän kanssanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti