keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Oliko tänään vappu?


Oliko tänään vappu?

Sanat riehakkuus, railakkuus ja juhliminen eivät ainakaan itseni kohdalla taida kuulua tämän päivän kertomukseen. Mutta sehän ei tarkoita sitä, että tässä päivässä olisi jotain vikaa. Ei ole. 

Sattui vaan niin että meillä on menossa tässä kaikenlaista. Kuten että eilen olin kuuntelemassa eri Aasian maista olevien johtajien näkemyksiä nykyhetkestä. Se oli niin mielenkiintoista, etten lainkaan muistanut, että vapunaattoon kuuluisi joitakin traditioita. Ja tänään laskeskelin, että kätevintä olisi jos saisin hoidettua hoitakin paperitöitä pois alta, varsinkin kun Henrykin on töissä aamusta iltaan. Eikä missään edes näy vappuilmapalloja taikka mitään muuta vappukrääsää. 

Täällä tällä päivällä ei ole sellaista juhlimisperinnettä kuin Suomessa, joten en kokenut mitenkään välttämättömäksi pinnistää ja puristaa juhlaa, joka on muutenkin mielestäni ehkä hieman överiksi mennyt. Vapaus vallitkoon ;)

Ja leppoisastihan tämä päivä onkin sujunut tähän asti. Olen muun muassa nauttinut jasmiinilla maustettua valkoista teetä ja inspiroitunut valokuvakuvakirjasta "Suomalaista elämäntapaa etsimässä." Ingalill Snitt on onnistunut vangitsemaan kuviin sellaisia tunnelmia Suomesta, joihin jään mielelläni oleilemaan.  

Toivottavasti sinullakin on juuri sellainen vappu, jonka koet rentouttavana ja voimia antavana arjen työn keskelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti