torstai 14. elokuuta 2014

Päivän inspiraatio: Ravintola Kolme Kruunua.Tänään inspiroiduimme Helsingissä Liisankadulla sijaitsevasta ravintolasta KOLME KRUUNUA (Klik). Suosittelen lämpimästi, mikäli haluat traditionaalista suomalaista ruokaa... menusta löytyy kaikki poronkäristyksestä lihapulliin ja silakoihin. Itse söin Mannerheimin kuhaa (joka oli tänään siikaa) ja loistavaa oli! Myös alakuvassa näkyvä Metsästäjän leipä sai suosiollisen vastaanoton. 

Eli: jos et etsi tusinaravintolaa, etkä varsinaista fine diningia, mutta perinteistä suomalaista, suuntaa kulkusi Liisankadun "kulmakuppilaan", jossa tarjoillaan hyvää ruokaa. Ja vielä viimeisenä vinkkinä: vaikka oli arki-ilta, jouduimme jonottamaan ja miltein jäimme ilman pöytää, koska meillä ei ollut pöytävarausta.

1 kommentti:

  1. Hei, kiitos vinkistä! Just tällainen paikka oli haussa kun viimeksi olin Helsingissä vanhempien ja englantilaisen poikaystävän kanssa. En tunne Helsinkiä juuri yhtään joten päädyttiin syömään johonkin karmeen kalliiseen ketjuravintolaan josta ei jäänyt kyllä kenellekään hyviä muistoja... Tänne seuraavalla kerralla siis. :)

    VastaaPoista