lauantai 7. tammikuuta 2012

Päivän inspiraatio: Hajuvedet.

"A woman who doesn't wear perfume has no future."

Onneksi minulla on Coconkin mukaan tulevaisuus taattu, sainhan joululahjaksi uuden hajuveden, Coach:in uuden tuoksun: Coach Poppy. Love it!... sen lisäksi minulla on matkaversioina Burberryä (ja pieniä ilmaissuihkeita). Tällä hetkellä suosikkina Burberry Brit:


Minä siis vaihtelen hajuvesiä. Mutta saatan palata vanhaankin. Joka tapauksessa käytän hajuvettä joka päivä. Millaisia hajuvesien käyttäjiä te olette? Aina yksi ylivertainen vai uusissa parempi?6 kommenttia:

 1. Kaks pulloa putkeen samaa hajuvettä taitaa olla tällä hetkellä maksimi. :) Eli kai sitä voi vaihteluksi sanoa. Yleensä käytän kai sitä yhtä pääosin, mutta saattaa olla joku vaihtoehto esim juhlia varten ja joskus vuodenaikojen vaihtelun takia pitää myös vaihtaa tuoksua.

  PS toi joululahjaksi saatu hajuvesi on ihanassa pullossa. :)

  VastaaPoista
 2. Mun tulevaisuus on ilmeisesti kiikunkaakun. En käytä hajuvettä joka päivä, ja siitä syystä sama 50 ml pullo on kestänyt jo tyyliin viidettä vuotta. Pidän edelleen D&G:n The One-tuoksusta, mutta eiks hajuvedetkin mene vanhaksi? ;) Vielä ei tuoksu ole muuttunut, joten käytän sen loppuun. Koska olen herkkä hajusteille, mielestäni on vaikea löytää sopivia tuoksuja, mutta en silti ole yhdelle uskollinen. Kyllä nainen kaipaa vaihtelua. :D

  VastaaPoista
 3. Mä käytin hajuvettä joka päivä, mutta nykyään oon melkein päivittäin paikoissa jossa kaikki paikat on liimattu täyteen erilaisten hajusteiden ja hajujen kieltämiseen tähtääviä lappuja.. ei voimakastuoksuisia deodorantteja! ei tuoksuvia kukkia! ei, ei, ei.. Niinpä oon joutunut tuoksumaan luonnolliselta (pahalta?). Normaalisti oon tykännyt aina tuoksua joltakin, vaikka omaa hajuvettään ei kyllä enää haista kun sitä on käyttänyt jonkin aikaa.. Joskus tulee oudosti tunne, että ei nyt jaksa haista miltään. Että ehkä sen tuoksun sitten kuitenkin jotenkin aistii. Muiden hajusteitakaan aika harvoin loppujen lopuksi haistaa, ellei satu juuri sopivasti tulemaan joku ilmavirta. Mutta tuoksut kyllä tuo päivään sellasta "hyödytöntä" eli kahta mukavampaa iloa!

  VastaaPoista
 4. Ja vaihtoehtoja pitää olla muutama, koska pitää tuoksua fiiliksen mukaan oikealta. Joskus on hassua miten johonkin lempituoksuun voi yhtäkkiä väsyä.. niin että pullon loppu jää pyörimään, vaikka just olisi ollut tunne ettei voi elää ilman sitä.

  VastaaPoista
 5. Niin se on jännä juttu: ensin haistaa oman hajuvetensä tuoksun ja sitten yhtäkkiä ei enää tunnistakaan tuoksuaan... paitsi tuulenvireessä.

  Luulisin että hajuvedet voi vanhentua. Ehkä lähinnä niin, että tuoksu haalenee. Kannattaa tsekkailla ettei tuoksu ainakaan muuttuisi äimeläksi, joka olisi kovin ikävää.

  Ja sitten tää että on niin paljon hajuongelmaisia ja kielto-paikkoja. Mikä on raja? Jotkut tuoksuthan ärsyttävät pieninäkin erinä, toiset ei niin, ja yliherkät kokee tukehtuvansa pienestäkin.... Mun äiti oli joskus sellanen herkkä hajuille ja koki ettei voi hengittää jos on vahvaa tuoksua. se on aika rankkaa...

  Mutta: hajuvedet ja hajuvesipullot on ihania. Niillä voi piristää päivän... "huononakin päivänä" muistuttaa itseään, että on maailman kauniiden asioiden arvoinen...

  VastaaPoista
 6. Käytän yhden loppuun asti (ehkä se on myös rahallinen kysymys) Ku ei oo miestä, ei saa lahjaksi hajuvesiä ;)

  VastaaPoista