maanantai 9. tammikuuta 2012

Poskiontelontulehdus.

Poskiontelontulehdus, sanoi lääkäri ja määräsi antibiootteja, allergialääkkeitä ja kortisooninenäsuihketta. Tutuksi on tullut myös nenähuuhtelu suolavedellä nenäpumpun avulla. Huh. Kysykää vaan (tai älkää). Olen siis kärsinyt flunssasta jo varmaan kaksi kuukautta. Pelottavaa on se, että tukkoiseen nenäänkin tottuu ja sitä alkaa luulla normaaliksi olotilaksi.

Jospa kuitenkin olisin viikon päästä kunnossa? - Sitten tämä olisi kaiken tämän väärti. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on diagnosoitu poskiontelontulehdus. Todennäköisesti se on ollut minulla ennenkin, en vaan ole tajunnut, sillä olen odottanut jotain mieletöntä painetta poskipäissä... no, se ei ole aina sen merkki. Jatkuva pitkittynyt flunssa taas on. Ja kenties kuluttamani määrä nenäsuihkeita on paras mittari flunssan pitkittyneestä tilasta...

Kaikesta huolimatta: Iloista viikkoa teille kaikille! 

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista! Älä yliannostele nenäsuihketta. Se voi ilmeisesti aiheuttaa tukkoisuutta pitkittyneessä käytössä. Paradoksaalista, mutta lähteen mukaan totta (en nyt muista mistä luin). Toivottavasti antibiootit purevat nopeasti!

    VastaaPoista