maanantai 16. tammikuuta 2012

Päivän inspiraatio: Pink.


Alkuvuoden pukeutumisen piriste: tummansinisten farkkujen ja mustan T-paidan kanssa hieman pinkkiä!

Ihana olla jälleen kotona! Olimme kymmenen päivän työreissulla ja palasimme eilen. Eilinen niin jotenkin kuvastaa meidän tämänhetkeistä matkustustyyliä: Ajaa posotimme aamu-seitsemästä alkaen yli 700 km, saavuimme kotiin, juoksimme suihkuun ja sieltä suoraa taksiin ja ehdimme kuin ehdimmekin ystävämme valmistujaisjuhliin. Juhlan kunniaksi menimme vielä syömään Bangkokin korkeimpaan torniin. Harvinainen kohtaaminen ja hyviä keskusteluja.

Yöllä meille lensi vielä Henryn täti kyläilemään Kanadasta (Olin lopulta niin kuitti, että H joutui hakemaan hänet yksin kentältä.). Aamulla herätessäni näin siis heti pöydällä paljon tuliaisia... mutta en vielä koskenut niihin, sillä minulla oli hammaslääkäri. Tämä oli jo kolmas kerta. Onneksi viimeinen tältä erää. Se on niin hassua, sitä menee lääkäriin vasta kun joku juttu vaivaa... mutta silti toivoo, että lääkäri antaisi diagnoosin: Täysin terve. Haha, en tiedä onko teillä jotain tämänkaltaista haaveajattelua, mutta itselläni sen tunnistan.

Vielä loppuun positiivinen kiitosaihe: Olen jo voiton puolella flunssani kanssa. Ihana hengittää vapaasti! Näissä merkeissä toivotan siis teille kaikille:

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti