sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uusi-vanha-matto.


Koska harrastan kierrätystä nykyisin hävettävän vähän (siis siinä mielessä, että ostaisin käytettyä) niin luen kaikki 'Second Hand' -ostokseni ekoteoiksi. Tämä on siis ekoteko no 019. Siis tämä matto. Ostimme sen käytettynä nettimyynnistä ja alunperin matto on kotoisin Mumbaysta. Pikaisen pesulavisiitin jälkeen matto on ihanan pehmeä jalkojen alla. Sopii loistavasti makuuhuoneeseen sängyn päätyyn... Oma tarinansa on sekin, että  aloitimme tällä matolla itämaisten mattojen keräilyn... seuraava haaveissa olisi joko punaisempi tai sininen olisi myös aika kiva. Hinnat vaan tykkää olevan aikamoisia, joten näillä haaveilla ei ole kiireitä...

Olen siis jälleen kotona. Aika on kulunut neulontatöiden parissa. Huomisen tavoitteena on etsiä vapun grillailuja varten reseptejä. Sen pitäisi olla mukavaa puuhaa ;)Olisi kiva kuulla, millaisia vappumenuja teillä on suunnitteilla?

3 kommenttia:

  1. Ihana matto! Silkkiä, osittain ainakin? Käsinsolmituissa, 'oikeissa' matoissa on tunnelmaa. Meillä on kaksi käsinsolmittua, Nepalista tuotua mattoa ja ne on kyllä mun aarteita. :) Suomesta ostettuna hinta olisi ollut moninkertainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on se ainakin osittain Kashmir-silkkiä... ei ihan niin hieno ja pehmeä kuin mitä olen joissakin kaupoissa ihastellut, mutta niiden hintakin on lähtenyt 1000 eurosta... nyt saan nauttia tästä ja samalla rauhassa miettiä, millaista ihanuutta seuraavaksi haluaisin ;)

      Näissä matoissa on kyllä oma tunnelmansa....

      Poista
  2. Tuo matto näyttää lähes samalta kuin mikä minulla on nyt kynnysmattona. Se on silkkiä, ja sain sen kaupantekijäisiksi tai ostinko - en muista - muita tavaroita ostaessani lähetysperheen tehdessä paluumuuttoa Suomeen 10 v sitten. Kovin hellävaroen en ole peseskellyt sitä, vaan onpahan tuo kestänyt käsittelyn ja elämän meilläkin. Nyt kuumana aikana se on sopivan kevyt ja pieni.

    VastaaPoista