perjantai 15. kesäkuuta 2012

Haaveilua.

Eikö perjantaihin kuulukin haaveilu? Fiilistely, ja ajatusten täyttäminen ihanilla asioilla, unelmilla ja villeillä suunnitelmilla, jotka eivät välttämättä koskaan toteudu... No, ainakin minä olen jälleen huomannut inspiroituvani ties mistä, kuten:

1. Pyöreä puumaja. Kuka voisi tehdä tämän minulle? Siis hei, voisiko olla mitään hauskempaa kuin kahvit puumajassa? 


Kuvat TÄÄLTÄ.

2. Leffailta ulkona. Tämänhän voisi toteuttaa tänäkin kesänä, eikö? Kuka lähtee mukaan?

Kuva ja linkki TÄMÄN BLOGIN KAUTTA.

3. Veden äärellä. Oli kyseessä sitten saaristo, järvi, meri, purjevene, soutuvene, satama tai mikä hyvänsä vesistöön liittyvä, huomaan inspiroituvani. Jokin sisälläni sykähtää. Tänä kesänä tuskin saan asuntolaivaa --- voisinko siis saada kanootin?  

Tämä tyylikäs kanootti TÄÄLTÄ.
PS. Kesälomaan 7 yötä. 


3 kommenttia:

  1. Toi leffailta ulkona miljöö on aika kuvauksellinen.. voiskohan joskus oikeasti olla mahdollista ripustaa tunnelmallisia valaisimia puihin? tai ostaa/tehdä pihalle upeita kukka-asetelmia maljakoihin.. ja sit tulis ihmisiä, eikä satais eikä olis hyttysiä.. aah. siellä vanhassa keuhkosairaalassa tms pispalan suunnalla, missä oli se opiskelija-asuntola.. kattelin että siellä oli viritettynä kangas ulos ja oli sohvia.. se näytti just niin rennolta! ja boheemilta <3 Puumajakin ois hauska. Ja tietty vesi, ehkä erityisesti meri, on aina jotain enemmän.. Mun haaveiluhaave on tällä hetkellä sellanen 6 tai 8 kulmainen kasvihuone, missä olis kynttiläkruunu ja muita tunnelmavaloja, mukavat nojatuolit, muutama kukka jne.. siellä vois sateellakin istua kahvilla "ulkona" kastumatta..

    VastaaPoista
  2. Sellanen 'intiaanikesän' kesäilta vois varmaan toimia... helteisten viikkojen illat. Ja hyttysiä voi aina karkoittaa myrkyttömillä savustuksilla.... tai laittaa tuuletushyrrän puhaltaan ne pois... Huomaatko, mä vaan jotenkin haluan uskoa siihen, että toi vois onnistua ja olla kivaa :D (Kerrankin optimismin valtaama).
    Mutta siinä olet oikeessa, että se kasvihuone toimisi aina. Ja se olis kyllä ihana pihassa kuin pihassa...

    Kesä on ihana kun siihen kuuluu kaikki nämä ihanat haaveet ja suunnitelmat!

    VastaaPoista
  3. love this! lets find it and go there!! :)

    VastaaPoista