sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Päivän inspiraatio: Kotitohvelit.

Ihastuin Pohjois-Thaimaan vuoristoheimolaisten tekemiin tossuihin. Ostin ne Mae Hong Sonin torilta Hmongi-naiselta, joka oli ne itse tehnyt. Näistä tuli uudet kotitohvelini. Muutenkin ihailen täkäläisiä käsityöjuttuja, joten tulette varmasti jatkossa näkemään vielä monenlaista.

Talo vielä pursuilee vieraita. Niitä on tullut ja mennyt erilaisilla kokoonpanoilla niin, ettei tänne nettiin ole oikein ehtinyt päivittelemään tunnelmia. Tunnelmaa on kyllä ollut;) Samaan aikaan vaihdoin tietokonetta ja kesti hieman aikaa ladata kaikki ohjelmat ja muokata koneelle omat asetukset. Siis enhän minä vieläkään kaikkea ole saanut sujuvaksi (kuten esimerkiksi en ole ladannut nettipankkiin tarvittavaa Javaa), mutta alkuun on kuitenkin päästy. Ja täytyy sanoa, että iloitsen valinnastani. AIR on pieni, kevyt ja näpsäkkä. Sitä mitä alunperinkin odotin kannettavilta tietokoneilta...

Huomenna on jälleen maanantai ja uusi viikko alkaa. Iloista ja inspiroivaa viikkoa kaikille!



3 kommenttia:

  1. Kivan pirtsakat tossut :)!
    Ja onnea uuden Air:in johdosta, kelpais kyllä mullekin...

    Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat tossut! Löysin juuri Pinterestistä japanilaista kirjontaperinnettä ja ihastuin kovasti. Täytyy tehdä itsekin jotain kaunista. :)

    Mitä vieraita teillä on ollut? Tuntuu, että olen aikamoisessa uutispimennossa, kun poistuin fb:sta. :D

    VastaaPoista
  3. Mulla on vieläkin käsi kipeenä, joten käsitösitä haaveilevana tyydyn shoppailemaan muiden tuotoksia....

    En oo kyllä FB:ssä päivitellyt meidän vieraslistaa... Täällä kävi Henryn vanhemmat, sitten Miitu ja Tooma, meille tuli yksi vapaaehtoinen auttamaan remontissa ja kaksi harjoittelijaa.... ;)

    VastaaPoista