keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Artisokkadippi.

Tänään meille tulee Henryn vanhemmat kylään. Ihana saada tuulahdus Kanadasta. Sen kunniaksi julkaisen teille artisokkadipin reseptin. Tehkää sitä ja istukaa iltaa ystävien ja perheen kera ;)

Artisokkadippi on aivan loistava valinta illanistujaisiin. Tämä on siis kuuma dippi, joka tarjotaan vaikkapa ohuiden patonkisiivujen tai vesikeksien kera.


KUUMA ARTISOKKADIPPI

400 ml säilöttyjä artisokansydämiä, valutettuina ja pilkottuina
125 ml tuoreesti raastettua parmesaanijuustoa
250 ml majoneesia
1 valkosipulinkynsi, hienonnettu
l/2 sitruunan mehu

1 - Sekoita kaikki aineet keskenään.

2 - Paista uunivuuassa 180 C 10 minuuttia.

3 - Tarjoile heti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti