sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lisää mattoja itäisiltä mailta.

En tiedä kuinka paljon oikeutta kuvat tekevät näille matoille, mutta mattokokoelmani lisääntui siis alkukesästä kahdella ihanuudella. Aluksi oli tarkoitus ostaa aito pakistanilainen matto, koska siellä kerran oltiin, mutta silmäni mielistyivät enemmän tummiin luonnonväreihin ja päädyin kahteen paimentolaisheimojen käsinkutomaan mattoon. Hieman raffempaa tyyliä, ei niin silkkistä... mutta värit ovat jotenkin todella lumoavat. Tummaa sinistä, purppuraa, viininpunaista jne. Toisen matoista sain lahjaksi ja toisen ostin miehelleni. Huvittavaa on se, että valitsin miehelleni tuon alemman maton, mutta hän onkin jo nimennyt ylemmän maton "omakseen". Tässä siis voinen olla tyytyväinen, että maut menee niinkin yhteen, ettei naama nyrpistynyt kun paketti avautui ;)

Mites sinä, millaisia mattoja ihailet tällä hetkellä? Vai ei mattoja lainkaan?2 kommenttia:

  1. Upea matto. Itse olen ihastunut huopapallomattooni, minkä tilasin http://huopapallomatto.com/ verkkokaupasta. Aivan ihanan pehmeä ja tyylikäs :)

    VastaaPoista
  2. Ihania mattoja nuo huopapallomatot! Mulla taitaa olla tuollaiset lasinaluset. Voisin myös hankkia huopapalloiset kattilanaluset (tai mikä ikinä niiden virallinen nimi olikaan). ;)

    VastaaPoista