torstai 28. heinäkuuta 2011

Kalaa Tammelantorilta.


Olenko jo maininnut, että kesääni kuuluu ehdottomasti Tammelan tori? Olemme olleet siellä jo niin monta kertaa, etten enää taida pysyä laskuissa mukana. Ja lisää torikäyntejä on tulossa, sillä olemme sopineet sinne klassiseen tapaamme aamiastapaamisia....

Yksi helmi torilla on tuore kala. Kalaa saa muutamastakin kojusta, eikä mikään voita aurinkoisen kesäpäivän muikku- tai lohilounasta. Maanantaina löysin kuitenkin uuden tulevan vakiomestan kalaruuan suhteen: Tammelan torin laidalla sijaitseva Veijon Kokkitykki. Torin tunnelma jatkuu sisätiloissa, ruoka on mutkatonta ja maukasta. Rehellisyyden nimissä on mainittava, etten varmaan olisi poikennut ravintolaan ilman suositusta, koska ulospäin se näytti niin sellaiselta kyllä-te-tiedätte-suomalaiselta-lounaspaikalta, jossa ruoka ei aina ole niin erikoista. Minulle suositteli paikkaa kuitenkin sellainen, joka ei aikaisemmin ole ollut kalan ystävä... Henry valitsi lohihampurilaisen ja minä kalalajitelman. Ja hyvää oli! Olemme siis tainneet löytää uuden lounaspaikan! Suosittelen! 

2 kommenttia:

  1. Olen toki tykännyt kesä-Tampereesta aiemminkin, mutta meidän kolmipäiväinen Manseloma innosti sen verran, että täytyy ottaa uusiksi. Silloin täytyy ottaa aikaa Tammelan torillekin. :)

    VastaaPoista