lauantai 23. heinäkuuta 2011

Katutaidetta & Origameja.


Ennen kesälomalle lähtöä ostin pari pakettia japanilaisia papereita origameja varten, mutta matkalaukkuja pakatessa päätin jättää ne sittenkin kotiin Bangkokiin... siitä huolimatta löysin itseni tällä viikolla väkertelemässä hiiri-origameja, koska ystäväni oli päättänyt osallistua katutaideproggikseen... lisää aiheesta voitte lukea hänen blogistaan täältä. Yhdessä väkerteleminen oli todella kivaa! Suosittelen!
... ja koska jo kerran sain ensimmäisen positiivisen kokemukseni origamien teosta, saattanette tulevaisuudessa tulla näkemään aiheesta lisää bloggauksia...

Oli myös kullanarvoista tavata ystävääni, joka on aikoinaan ollut kämppikseni kaksi vuotta ja vaikka emme tapaakaan enää välimatkojen takia usein, koen hänet melkeimpä siskokseni veljieni joukossa. Eli tarkoitan ihmissuhdetta, missä on roppakaupalla aitoutta, sanatonta ymmärtämystä ja toisen elämän tajuamista. Varsikin viime vuosina, kun on ollut suruja ja omat voimat ovat toisinaan olleet vähäiset, on ollut lohduttava voimavara tietää, että on olemassa niitä ihmisiä, joille voin vain sanoa yhden lauseen ja he ymmärtävät.


1 kommentti:

  1. Kiitos, Ruttuseni, näistä kauniista sanoista! Oot ihana ja rakas sisko! <3

    VastaaPoista