keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Jouluruokakollaasi.Aattoillan menu mukaili paljolti viimevuotista:

Lohirullat
Mätileivät
*
Kalkkuna
Gravy
Joulusalaatti
Julian porkkanat
Imelletty perunasalaatti
*
Cafe Latte
Suklaakonvehdit

...tämän joulun oppikokemus oli se, että menua suunnitellessa pitäisi olla vähän tarkkaavaisempi uuniruokien suhteen. Eli jos omistaa vain yhden uunin, on hyvä tarkistaa, kuinka monta ruokalajia vaatii uunia ja riittääkö aika. Tämän pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta jotenkin en aina jaksa keskittyä tämänkaltaisiin yksityiskohtiin... Aattona aika ei siis enää riittänyt jääkarpalopavlovalle, joten sen syöminen siirtyi eteenpäin. Tosin tämä ei ollut niin harmittavaa lainkaan, koska tilaa jäi enemmän Fazerin suklaakonvehdeille ;)

Aattoillan kruunasi skypettely veljien kanssa. Ja lahjoja... en tiedä mistä niitä kertyi, mutta niitä oli häkellyttävän paljon. Kaikki ihania. Kuulette niistä varmaankin vielä inspiraatio-osastolla...

Joulupäivän aamuna uhmasimme flunssaa ja menimme ystävällemme joulusaunaan. Hän myös keitti meille ihanaa riisipuuroa. Ja illalla menimme jälleen BSO:n puistokonserttiin. 

Joku jo kaipaili joulusta takaisin arkeen, mutta minä en kaipaa. Haluaisin vielä hetkisen käpertyä sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa ja olla. Hyvä ruokakaan kiireettömästi nautittuna ei ole lainkaan hullumpi juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti