maanantai 10. syyskuuta 2012

Neulehaalari vauvalle.




Ensimmäinen ikinä neulomani vauvanhaalari oli yksi elokuun projekteistani. Nyt se on matkalla postissa kohti Kanadaa, koska sen tarkoitus on juhlistaa elokuussa syntynyttä pikku-prinsessaa. Ohje haalariin löytyi kevään Kotiliedestä (muistaakseni no 10) ja käytin vauvoille tarkoitettua villalankaa, joka oli sekä mielettömän pehmeää, mutta samalla konepestävää. Jotakin samanlaista voisin ottaa omaa ihoanikin vasten! 

Haalarin neulominen sisälsi monta vaihetta, joita opettelin ja harjoittelin uudelleen vuosien jälkeen. Siinä oli myös virkattuja yksityiskohtia. Ja käytin elämäni ensimmäisen kerran pyöröpuikkoja. Pari kertaa ehdin jo ajattelemaan, että aloitinko liian optimistisesti urakan, mutta nyt on ilo hymyillä ;) 

2 kommenttia:

  1. Nättiä ja sööttiä kuin sokeri... Ja olet kyllä juuri niin pikkutarkka näpertäjä, että suosittelisin, että aloitat sen suuremman urakan, josta haaveilit. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, ajattelin, että aloitan se urakan heti kun tuun seuraavaksi Suomeen.... sitä ennen voisin vielä harjoitella mun KÄRSIVÄLLISYYTTÄ ja taitoa pienemmillä jutuilla.... (ja sitten mulla on haaveissa neuloa miesten villatakki suurilla puikoilla ja paksulla langalla, mutta en oo nähnyt vielä tarpeeksi coolia mallia)

    VastaaPoista