lauantai 15. kesäkuuta 2013

Hyvä mieli tarvitsee lepoa.Kulunut talvi ja varsinkin kevät on ollut kerrassaan mielenkiintoinen - täynnä haasteita, venyviä päiviä ja vaikka mitä. Nyt kun kesälomaan on vielä aikaa kaksi kuukautta, huomaan, että mieli ja sielu tarvitsee säännöllistä akkujen latausta jaksaakseen... kukaan ei halua aloittaa lomaansa nukkumalla ensimmäistä kahta viikkoa putkeen pahimmista univeloista toipuakseen (taikka ylikierroksilta hidastamiseen?). Pakko siis nipistää itselleen aikaa ja suunnitella irtiottoja ;)

Viime viikonloppuna oli luksusta kun saimme ystäviltämme kutsun kyläilemään rannalle: auringonpaistetta, meri, uima-allas, hyvä seura, neulominen, grillaaminen ja lukemisina keskinkertainen hömppäromaani joka ei pahemmin vaivannut älynystyröitä... siinä loistava resepti lepoon ja arkisen ajatusrumman nollaamiseen.

Tänä viikonloppuna... niin, ainakin aloitimme nukkumalla pitkään lauantaina ja nauttimalla hitaasti aamiaisen... mitä sitten ikinä keksinkään puuhattavaa, aion tehdä sen rennoin ottein.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti