perjantai 22. tammikuuta 2016

Kahvikuorinta testissä sekä 7 päivän minimalistihaaste #4 & #5

Neljäs minimalistihaaste LÖYTÖ-blogissa oli kierrättää kodin turha elektroniikka. Pääsin eroon parista vanhasta puhelimenlaturista... huh kuinka paljon nurkkiin kertyykin turhia elektronisia härveleitä!

Kauneudenhoitoon ja päivittäiseen hyvinvointiin liittyen päätin testata kahvikuorintaa. Eli simppelisti sekoitin käytettyihin espressopapuihin kookosöljyä ja tein itselleni aamusuihkun yhteyteen kokovartalokuorinnan. Aamun valitsin siksi, että jostakin luin, että kahvi imeytyy myös ihon kautta, joten ajattelin sillä piristää väsynyttä aamua.... 
PLUSSAA:
+ Egologisuus: ei purkkeja ja putiloita. Kahvinpuruille tulee tuplakäyttö
+ Edullisuus: kaikki aineet löytyvät keittiöstä
+ Toimivuus: ainakin espressojauhatuksella seos oli riittävän karheaa ja iho tuntui oikeasti puhdistuvan. Ja kookosöljy jätti ihon ihanan pehmeäksi.

MIINUSTA:
- Sotkuista: Voit vaan kuvitella kahvinpuruja suihkussa. No onneksi ne saa suihkutettua viemäriin (kannattaa kyllä miettiä kokonaismäärää). Ehkä kuitenkin väheämmän yököttävää kuin sokerikuorinta?
- Haju: tai joku voisi sanoa tuoksu. Minulla oli itsellä koko päivän olo, että haisen kahville. Mies ei sitä haistanut eli ehkä siitä ei ollut häiriötä toisille, mutta kahvinhajuun kannattaa kyllä varautua, jos tätä aikoo testata.

Sellaista tänään. Nyt on perjantai-ilta ja ajattelin viettää sen lukien kirjaa. Huomenna uidaan ja kokkaillaan. Huomenna on myös uusi haaste #5 eli pitäisi olla ostamatta mitään turhaa. Se taitaa onnistua hyvin, koska en ole suunnitellut mennä kauppoihin hengailemaan... on niin paljon mukavempiakin tapoja viettää lauantai.

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

3 kommenttia:

  1. Niin kuin esimerkiksi palaveerata strategiasta :'D

    VastaaPoista
  2. Hahaha. Sekin vielä. Onneksi se ei kestänyt koko päivää ja ehdin vaikka mitä! Parasta oli testikeittiön suppilovahvero-ohukaiset, jotka nautittiin mukaellen blinien lisukkeita eli smetanaa, suolakurkkua, punasipulia, mätiä ja kylmäsavustettua lohta.

    VastaaPoista
  3. Oijoi, kuulostaa aika täydelliseltä. Mäkin ehdin palaverista vielä erinomaiselle myöhäiselle aamupalalle - kannattaa joskus testata: Bon Temps Café @ Mannerheimintie 132.

    VastaaPoista