perjantai 8. tammikuuta 2016

Päivän Inspiraatio: Chivit Thamma Da.

Niin siinä kävi, että flunssa kaatoi minutkin eilen sängynpohjalle. Tänään on sitten vaan nukuttu, löhöilty, katsottu Downton Abbeyn viimeinen jakso ja toivottu, että huominen alkaisi paremmissa merkeissä.

Viime aikoina on ollut paljon inspirationaalisia hetkiä, paljon mietteitä, mutta harvoja hetkiä tietokoneen ääressä. Moni miete pukeutuu sanoiksi vain osittain ja kuin varkain katoaa hiljaiseksi tunteeksi, ikäänkuin odottamaan oikeaa hetkeä tullakseen esiin uudelleen, kokonaisempana. Itseasiassa yritin ottaa totaalista etäisyyttä sähköisistä laitteista vuodenvaiheessa, irtiottoa arjesta, jotta voisin aloittaa uuden vuoden uusin ajatuksin, luovempana. Olen siis huomaamattani ajatutunut blogihiljaisuuteen, mikä ei ollut itseistarkoitus. Huomaan, että kohtaan monin tavoin elämässäni keskeneräisyyttä ja yritän löytää mielekkään tavan elää sen kanssa. Kukapa olisi uskonut, että sekin voisi olla tavoite? Ainakin mielenmaailmassa se tuntuu minusta aivan ratkaisevalta tavoitteelta saavuttaa, jotta voisi elää täysin tässä hetkeässä ja ottaa vastaan sen aidosti ilman "mitä jos"-puheita. 

Uudenvuodenloman vietimme Pohjois-Thaimaassa, Chiang Raissa. Tämä aika on mitä täydellisin matkustaa sinne (joulu-helmikuu). Laittelen lisää kuvia myöhemmin, mutta tässä mitä ihanin inspiraation lähde estetiikkaa janoaville: chivitthammada on kahvila, jossa haluat viettää kiireettömiä hetkiä ystävien kesken tai sitten vaikka uppoutuen oman päiväkirjan kirjoittamiseen!

Näillä sanoilla ja kuvilla tahdon toivottaa sinulle ihanaa alkanutta uutta vuotta 2016!


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti