maanantai 27. helmikuuta 2012

Linnut.



Oletteko huomanneet, että lintukuosit ovat tulleet muotiin? Minä olen tykännyt linnuista jo jonkin aikaa, en vaan ole löytänyt oikein mitään, mutta nythän sekin ongelma on poistunut... kotoani löytyy muun muassa:

Ikean lintu-servettejä päivittäin pöytää piristämässä:

Pikkulinnut muistona hääpäivästä:

Lintutaulu lempinojatuolin vieressä:

Lintunaulakot - Qualy Hook Sparrow (yksi viime joulun ihanista lahjoista):

... Ja lisää voisin hankkia ;)

PS. Tänne tuli marraskuussa Ikea. Suurin toivein läksin sinne jo ennen joulua herkku-ostoksille, mutta ilmeisesti tulli oli tehnyt tepposet eikä siellä ollut oikein mitään... Nyt sain kuitenkin ostettua sieltä jo pipareita ja näkkileipääkin. Ehdoton lempparini on silti karviashillo, jota syön aamuisin maustamattoman jugurtin kanssa. Itse sisustukseen olen ostellut Ikeasta lähinnä pyykkitelineitä ja sensellaisia kodintarvikkeita. Näin täällä kaukomailla.

4 kommenttia:

  1. Wautsi! Siis tuliko Bankokiin Ikea? Uskomatomatonta et ne avaa sinne eikä vaasaan ;) heh. voi noi lintukoukut on aivan ihania! Oon kattelu niit sillä silmällä jo pitkään;) Terkkuja sinne rakas! Sua on ikuinen ikävä <3

    VastaaPoista
  2. UL täällä taas.. siis ilmeisesti nämä linnut on joku yhdistävä tekijä meillä. Mäkin nimittäin jotenkin vaan tykkään niistä.. ja meillä oli hääkun päällä lasilinnut jotka nyt on täällä. Toi lintutaulu on tosi ihana.. ja näköjään vois mennä käymään IKEAssakin jos siellä on tollasia servettejä, jokohan ne on tullu Tampereelle.. Kävi hauska juttu sen bongauksen suhteen, nimittäin kait samana päivänä selvis että mun veljellä on 3 kiikarit.. ja se antoi yhdet niistä mulle lainaan! Kotipihabongauksen alku tosin on ollut hiljaista, lähimetsässä ei näi tipun tipua. Onko lintubongauksen periaatteiden vastaistä käyttää esim talipalloja houkuttimena? Vaikka niillä paikalle mahdollisesti saapuva lajisto on varmaan aika yksipuolista..

    VastaaPoista
  3. ;) Toi taulu on mun lemppari. Kuva ei edes tee sille oikeutta!

    Ehkä Tampereen Ikeassakin on noita servettejä. Ikeassa on myös samalla kuosilla tarjotin.

    Lintubongauksen sääntöihin kuuluu, että linnut on vapaana luonnossa... ei siis lintupuistoja, eläintarhoja, häkkilintuja jne. Periaatteessa lintuja ei saisi kiusata esim. lintuääninauhoilla, mutta kaipa talipallon syöjän voi laskea pisteisiin hyvällä omallatunnolla... tosin se taitaa olla se pari lajia. Mutta: jos sulla on aikaa, niin juuri nyt Suomessa järjestetään kuulemma linturetkiä. On tietyt päivät tietyille muuttolinnuille, pöllöjenkuulemisreissut jne. Siis kuulin vaan, ei ole kokemusta ;)
    Mutta harkitsen itsekin, että otan selvää jostakin järjestetystä linturetkestä täälläpäin = siis jos vaikka yhtenä lauantai-aamuna saisin itseni aikaisin ylös ja kävisin opastetusti näkemässä pari lintua.... Katsotaan...

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään kanssa linnuista sisustuksessa ihan hirveesti. Mun huoneessa on ainakin 3 lintuaiheista sisustuselementtiä.

    VastaaPoista