torstai 16. helmikuuta 2012

Lukukokemus: Comfort food.


Tämä viikko on vaatinut päiväunia. Paras valinta lukuhetkiin on siis ollut ehdottomasti Kate Jacobsin 'Comfort food', joka jatkoi samaa linjaa kuin edeltäjänsä eli naisten elämää kaikkine iloineen-suruineen-pelkoineen-ja-onnistumisineen. Tällä kertaa ei vaan kokoonnuttu lankakerien äärellä vaan keittiössä, tarkemmin sanottuna tv-kokkien pöydässä. 

...niin, tämä oli siis yksi niistä ihanista yllätyksistä, joita löytyi tuliaispaketeista, kun täti tuli kyläilemään. Jos vaan ikinä tarvitsette mitään kirjasuosituksia, Henryn siskolta Annikalta kannattaa kysyä ;) (Laidasta laitaan, sekä mieltä keventävää ja ajatuksia haastavaa!) Kiitos Annika, tämä ehdottomasti pehmensi tätä viikkoa! 

PS. Kirja on tietenkin täynnä sekä mieltä-ja-sielua-hyveleviä lohturuokia, kuin myös herkulliselta kuulostavia erikoisuuksia. Ennenkaikkea kirjassa korostuvat kuitenkin JUHLAT. Ja minä niin haluaisin istua jossakin rennoissa illanistujaisissa hyvän ruuan ja ystävien kera. Tottakai olen harkinnut järjestää uima-altaalle grillibileet Bangkokin kuumuudesta huolimatta... mutta huomaan silti haikailevani myös Suomen kesää... miten olisi puutarhabileet kesäkuun alussa? Anyone?

3 kommenttia: