maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uusi lumi....

Sanonta 'Uusi lumi vanhan sulattaa' sai tällä viikolla merkityksensä minullekin, kun yön pikkutunteina havahduimme lumisateeseen ja ystäväni selitti, että juuri tätä maaliskuista lunta on se sulattava lumi, joka seuraavan päivän kevätauringossa sulaa pois vieden mukanaan myös talven vanhaa lunta...


Olen kävellyt pari päivää pitkin Tampereen katuja ja haaveillut kesästä. Hiekkaiset kävelykadut ja alastomat puut eivät ehkä ole niitä kaikkein hurmaavimpia, mutta onneksi keväinen aurinko on ollut ihastuttava. 

Asiaankuuluvasti olen suorittanut myös jonkinlaisen shoppailukierroksen. Pari pääsiäiskoristetta ja sitten pari hieman vastuullisempaa tuotekokeilua. Ja ruokaa... tässä tulee siis viikon suositukseni: 

Muistatteko vielä, kun joulukuussa haaveilin ARMAS MAITOKAUPASTA? (click) Tänään kävin siellä Ashleighn kanssa kahvilla. Lähiruokaa ja puhtaita raaka-aineita. Ihania skonesseja. Ja mikä parasta: tavallinen filtterikahvi oli oikeasti hyvän makuista (mitä se ei aina ole) ja kupillinen maksoi vain 1€! Siis varsin kilpailukykyinen kaikin puolin niillä kulmilla liikuttaessa...

Orientoiduin muutenkin vastuullisesti ja ostin NANSOlta (click)tunikamekon, joka oli tehty reilun kaupan puuvillasta. Siitä tuli tämän hetken lempivaate. Mukava päällä, mutta edustava.

Plussaa täytyy antaa myös Tampereen RUOHONJUURI-kaupalle (click) laajoista valikoimista, vaikka en ehkä elämänkatsomuksellisesti ihan kuulukaan kaupan kohderyhmään... monta tarvitsemaani ekologista tuotetta löytyi kuitenkin sieltä helpoiten (018). Samalla jään odottelemaan lisää erilaisia ekologisia ja vastuullisia kauppoja Tampereelle.

...ja kun nyt aloin listaamaan paikkoja ja palveluita Tampereen seudulla, niin mainittakoon vielä, että olin lauantaina ystäväni häissä (ihanat häät), jotka järjestettiin Kangasalan MOBILIA AUTOMUSEOSSA ja tältä istumalta uskallan suositella Mobilian ravintolapalveluita vaativankin juhlijan käyttöön (click).

Mitä vielä? Kävin veljieni kanssa perinteisesti syömässä ja tällä kertaa menimme pihville Frenkellin aukiolle THE GRILLiin (click). Siellä on aina sunnuntaisin pihvipäivä, joten jos et ole kasvissyöjä, tämä ravintola kannattaa laittaa korvan taakse...

Minulla on ollut siis mukava Suomi-matka. Hyvä välillä näinkin. Vielä pari päivää tapaamisia ja sitten takaisin Bangkokiin... vaikka Suomessa on kivaa, niin mikään ei voita oman kullan seuraa <3






2 kommenttia:

  1. Voi ihana! Onko Ruttu ollu suomessa? Milloin tuutte seuraavan kerran? Mä niin haluaisin nähdä sut!! hali<3

    VastaaPoista
  2. Mä kävin pikaisella työmatkalla... huh. Mutta oon ehkä jhannusviikolla 2 päivää töissä, ja sitten elokuussa kuukauden ;) Yritetään nähdä ;)
    HALI <3

    VastaaPoista