sunnuntai 22. elokuuta 2010

Hetkiä ja tunnelmia kesälomalta.

Purjehdus. 
Loman ensimmäisenä päivänä, vielä vähän "matkalla" pitkän lentomatkan jälkeen, oli parasta vaan olla veljien kanssa, grillata hampurilaisia ja käydä pikaisella purjehduksella. Saimmekin hetkessä kokea sekä auringonpaisteen että ukkossateen. Hassua, kuinka järvenselällä on niin omanlaistansa.

Turun saaristo.
Sinne haluan uudestaan! Vaikka kahdeksi viikoksi vaan nauttimaan saariston omasta leppoisasta tunnelmasta sekä luonnon  ja veden läheisyydestä. Tähän voisin vielä lisätä, että Suomi-matkailu on turhan ala-arvostettua.

Piknik.
Tämä kuva mun synttäripiknikiltä Näsijärven rannassa. Onneen ei tarvita paljoa. 

Kalajuhlat rapujen kera. 
Savusiikasalaatti, kaviaarileipäset, savustettu taimen.... You name it! Suomi on täynnä toinen toistaan loistavampia kalaruokia.

Venyvät illat.
Suomen kesän luksus on illat, jotka eivät lopu koskaan. Aina on valoisaa mennä vaikka kävelylle lammen rantaan, keskustella ystävien kanssa ja vaan olla ja nauttia kesän tuoksuista.

Tori.
Tässä tapauksessa enimmäkseen Tammelantori vei voiton aamukahveineen, kala-lounaineen, ja vihannes- ja marjamyyjinen. Aurinkoisena kesäpäivänä torin leppoista tunnelmaa ei voita mikään!



Meillä oli siis erittäin onnistunut kesäloma. Sää suosi meitä ja Suomi näytti parhaat puolensa. Kalaruokien lisäksi grillasimme ahkerasti veljien ja ystävien kanssa. Opettelin myös huvikseni pursottelemaan marenkeja... tosin sitä harjoittelua täytyy vielä jatkaa. Samoin luin kiitettävän pinon kirjoja, jotka eivät mitenkään liittyneet työhön. Aika kului nopeasti. Kivat ihmiset, joita emme ehtineet tavata, ja mukavat asiat, joita emme ennättäneet toteuttaa, ovat listaykkösenä ensi kesälomaa suunnitellessa. Vaikka työt alkoivatkin heti kotiin päästyämme, on    ollut hidasta saada itsensä orientoitumaan tähän elämään täällä 100%, mutta se vaan on hyvä merkki: juuri sitä varten lomat ovat. Ja juuri sitä tarvitsimme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti