maanantai 24. lokakuuta 2011

Kyllä-ei-mitä jos sittenkin...

Meille tulee työvieraita Suomesta viikonlopuksi. Huomaan tässä käyväni kaiken sekamelskan keskellä sellaista loputonta sisäistä väittelyä kyllä- ei- mitä jos sittenkin... sen suhteen, että hullaantuisinko tilailemaan kaikkea mahdollista Suomesta matkalaisten mukana... (eli tuhlaamaan vähäisetkin pennoseni). Tällä hetkellä fiksu ei-ääni on voittamassa, mutta mitäs sanotte, eikö näissä olekin sitä jotain... (ja samalla paljastan tämän hetkisen tunneskaalani värimaailman ja kuosien suhteen):

Joulukalenteri... 


Pikkuisia tarjottimia, joilla voisi kantaa aamukahvin pöytään  - - taikka vettä. Mietin vaan, eikö Kulkue-tai Karkuteillä -tarjotinta olisi? (Jostakin syystä juuri nyt voisin iloita Kulkueesta ja Karkuteillä -teemasta vaikka kuinka paljon, vaikkei mulla ole sitä aikaisemmin ollutkaan!!!)






Ja leikkaamiseen iloa: 



... kuten myös astioiden iänikuiseen kuivaamiseen, täällä kun ei ole kuivauskaappia eikä meillä sitä astianpesukonettakaan :/




Entäs sitten jos vaikka ompelisi isoja tyynyjä Kivet-kankaasta?




Näitä pohdin täällä tulvan keskellä. Haaveilen siis.

3 kommenttia:

  1. Noi keittiönpyyhkeet ovat ihania! Me saatiin kihlalahjaksi (!!!13 vuotta sitten!!!) niin järjetön määrä rumia pyykeitä, että en ole vieläkään tullut hankkineeksi mitään tosi kivoja (joskus ikeasta oon ottanut jotain omaksi ilokseni), joten aion ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia "kunnollisia" pyyhkeitä. Tuntuu, että keittiöpyyhkeet sottaantuu niin herkästi, että ei oikein raaski hankkia kivoja (mun mies pyyhkii huonosti pestyt kätensä niihin, vaikka vieressä on käsipyyhe). Anyway, piristä ihmeessä itseäsi jollain kivalla jutulla! Eiks tollainen kalenteri tulis helposti ompelukoneella surauttamalla? Mun pitäisi saada se kone tosin ensin...

    VastaaPoista
  2. Kalenteri oliskin oikeesti helppo tehdä ite ja se olis sikäli "turhin" ja lyhytkestoisin. Keittiöpyyhkeet näyttää likaantuvan nopeesti, mutta ne myös tuo piristystä siihen kaikkein karuimpaan arkeen ;)

    VastaaPoista
  3. voih ja nyt vasta huomasin sun haaveet...:)

    VastaaPoista