keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Täällä ollaan.


Hei,

kuva kertoo siitä, että toimiva ja pitkäkään parisuhde ei välttämättä (todennäköisesti) tarkoita samaa vuorokausirytmiä. Minä kuulun keskipäivävirkkuihin, Henry iltavirkkuihin. 
Silmälaput ovat siis monesti tarpeen, kun toinen haluaa vielä sängyssä lukea kirjaa...

Muuten tulin vaan lyhyesti ilmoittamaan, että elämä täyttyy tällä hetkellä tulvasta. (Jos kaipaat vaihtelevuutta elämään, muuta Aasiaan!) Tulvavesihän lähestyy Bangkokia joka päivä valtavalla vyöryllä. Meidän asunto on kerrostalon kolmannessa kerroksessa, eikä muutenkaan pahimmalla riskialueella, joten sen puolesta tässä ei ole mitään hätää. Mutta... meillä on jo tiedossa ystäviä Bangkokin pohjois-osista, jotka ovat joutuneet lähtemään kotoaan, koska koko alakerta on tulvan peitossa.

Niin, töiden merkeissä aikataulumme on siis mennyt hieman uusiksi seuraavaksi pariksi kuukaudeksi, ja niin taitaa mennä vapaa-aikakin.  Toiveikkaasti jo aloitin viime perjantaina jouluiset askartelut, mutta ehkä niistä sitten joskus lisää...

Tässä varmaankin pitäisi ostaa saappaat ja vaikka mitä. Eihän mulla ole täällä edes sadetakkia! Millaisia varustuksia tässä oikein pitäisi olla?

Iloista viikkoa teillekin!

2 kommenttia: