tiistai 25. lokakuuta 2011

Päivän inspiraatio: ferm-living.

Kun nyt kerran aloitin keittiöpyyhkeistä jaarittelemaan, niin ajattelin kysyä, että mitäs pitätte tästä? Sain tämän Apple -keittiöpyyhkeen ystävältäni taannoin lahjaksi... ja sitä ja muita ferm-livingin tuotteita voi vaikka selata netistä täältä.

Minusta tää on aivan loistava! Ihana kuosi! Ja mikä parasta: pyyhe on 100% orgaanista puuvillaa ja täyttää globaalit orgaanisten tekstiilien standardit ('Global Organic Textile Standard -sivusto löytyy klikkaamalla tästä). Ja pyyhe oli myös pakattu 100% kierrätetylle paperille... monelta näkökulmalta ajateltu juttu. 

Tämä pyyhe tuo siis hyvän mielen monestakin syystä.

PS. Jos vielä muistatte, alkuvuodesta bloggasin jotain ekologisuustavoitteitani... hetkeen en ole kyllä mitään kirjoittanut aiheesta, mutta jos joku luuli aiheen jo unohtuneen, niin väärin luuli. Kesälläkin testailin mitä loistavampia lähiruoka- ja luomuruokajuttuja Suomessa, en vaan ole ehtinyt kirjoittelemaan tänne. Ehkä joku päivä...

PPS. Mitä muuten ajattelette orgaanisesta puuvillasta? Onko se teistä ihan humpuukia vai mitä suositte/suosisitte mieluiten?

1 kommentti:

  1. kiva kun tykkäät pyyhkeestä! :) Ferm livingillä on mukavaa graafisuutta kuoseissa!

    VastaaPoista