torstai 2. joulukuuta 2010

Punainen ja valkoinen.


Tänään oli jostakin syystä todella väsynyt aamu ja vaikea nousta ylös. Huvittavaa siinä kaikessa oli se, että kun kurotin neljännen kerran kännykän torkkunäppäintä, niin jotenkin menneisyydestä tuli mieleen ne aamut ja tunteet, kun Suomessa oli kylmää ja pimeää eikä millään olisi malttanut nousta ylös... No, nyt tuli ainakin todistetuksi, ettei se siitä kaaoksesta johdu. Ainakin minä myönnän rehellisesti, että nollaan koko ajan asteittain tätä vuotta, hiljennyn iltaisin, otan levon kannalta ja ikäänkuin "kerään voimia" puuhastelemalla itsekseni jotakin pientä ja piristävää!

Eilen illalla päätin vaihtaa sohvatyynyihin jouluisemmat kuosit. Koska en ole käynyt pitkään aikaan kangaskaupassa, olin iloinen, että varastosta löytyi vielä palaset punaista ja valkoista raakasilkkiä. Joten SurRur ja sohva sai jouluisamman kuosin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tämä joulun tulo ja laittaminen fiiliksen mukaan, asteittain, sopii minulle parhaiten ;)  

2 kommenttia:

  1. Niin se on parempi, että laittaa jouluakin omien voimien ja fiilisten mukaan. Mullakin vielä paljon laittamista ja tänään jo salaa haaveilin ravintolaillallisesta jouluaattona...se ois lomaa jos mikä.
    Kauniita tyynyjä...ihanan simppeleitä...sopivat todella hyvin olohuoneesenne eikä riko tunnelmaa. Olet taitava!!

    VastaaPoista
  2. Ennenkaikkea oon iloinen, että sain viimein kaivettua ompelukoneen esille "ompelupöydälle" ja rikottua jään. Mietin jo, että voisin nyt kohta samantien testailla niitä pyöreitä "mummotyynyjä" kunhan keksin sopivan kankaan. Tänään ei voimat riittäneet torille asti suunnitelmista huolimatta...

    VastaaPoista