perjantai 18. maaliskuuta 2011

Neulatyyny.


Neulatyynyni oli parhaat päivänsä nähnyt. Ompelin siis uuden. Minulla oli (ja on vieläkin) kaitaliinankokoinen pala vanhaa pellavakangasta, joka on jäänyt jämänä jostakin... ja siihen olen jossakin vaiheessa kirjonut ruusuja. Ensin ajattelin käyttää palasta kaitaliinana ja samalla halusin testata, millaisilta erilaiset pistot näyttävät... Lopulta kyllästyin koko kaitaliina-ajatukseen ja ajattelin, että voin käyttää kangasta pienempiin ompeluksiin tarpeen mukaan. Tämä oli sellainen. Täytin neulatyynyn perinteiseen tapaan pumpulilla, mutta seuraavaksi aion testata riisiä, koska näin siitä suosituksen. Tykkään ruusuista ja uudesta neulatyynystäni.  Millaisia neulatyynyjä teillä on?

Samalla kaunis kiitos yllätysposteista! Sain muunmuassa Novita-lehden (josta innolla jo katselen uusia neulemalleja), sitten kurkkupastilleja Suomesta flunssan varalle ja vielä Bankkulastakin käsintehtyä saippuaa ja lintu-aiheisen pussukan (Rakastan lintu-kuvioita!). Ihanaa!

Samalla haluan toivottaa teille iloista viikonloppua!
Tämä tyttö lähtee Laosiin ;)

2 kommenttia:

  1. Hei, olen antanut Sinulle The Gorgeous Blogger- tunnustuksen. Kipaise hakemassa. Prenikka on pari päivää aikaisemmassa postauksessa.

    VastaaPoista
  2. Ihana, kiitos paljon rohkaisusta!

    VastaaPoista