maanantai 7. maaliskuuta 2011

Päivän inspiraatio: Listat.


Olen sellainen haaveilija-nikkari. Eli haaveilen kaikenlaisista projekteista, inspiroidun ja innostun, ja sitten mikäli joskus suunnitelmat toteutetaan, yleensä organisoin jonkun muun toteuttamaan ne. Tai ainakin se on ollut rehellisyyden nimissä näin tähän asti. Ehkä kuitenkin vielä koittaa sekin päivä, kun itse hion ja maalaan jonkun huonekalun tai sitten entisöin tuolin... se olisi kivaa huomata oma kädenjälki!

Kävin tässä yhtenä päivänä kahvilla sellaisessa ostarin pikkuisessa söpössä kahvinurkkauksessa. Se oli persoonallinen ja istahdin siihen ihan sen herttaisuuden vuoksi. Erityisesti tykkäsin tiskin mustavalkoisesta teemasta... ja koska toisinaan täällä viimeistely ei ole se kovin juttu, huomasin yllättäen sivussa henkilökunnan oviaukon kohdalla listojen päät. Ja hetkessä en katsonutkaan rakennelmaa enää samanlaisin silmin, vaan huomaisin pohdiskelevani, kuinka yksinkertaisesti systeemi oli koottu erilaisista listoista valkoiselle pohjalle ja sitten ne oli vaan maalattu mustiksi. Siis ajattelisin että verrattain helppo homma suhteessa siihen, kuinka hienoksi se seinän teki.

Vai mitäs luulette listoista ja niiden laitosta?

4 kommenttia:

  1. Joo, kivalta nayttaa. I saw a decorating show that had a great idea for how to make this even easier. Buy old (big) picture frames. Remove the pictures, glass etc. Refinish/paint the frames and attach them to the wall.

    VastaaPoista
  2. Kaikki mikä näyttää yksinkertaiselta, vie viikon. ;) Mutta hauska idea!!

    VastaaPoista
  3. Kyllä Ruttuseni! <3 Hyvä idea! Itse laittaisin just valkonen ja joku tosi tumma ja hyvin yksinkertaiset listat. Hali sinne <3

    VastaaPoista