keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kevät saa tulla & Tunnustus.


Ovikranssin keltainen väri kertoo keväästä. Tykkään keltaisen pirtsakkuudesta!

Samalla kiitän Leaa saamastani tunnustuksesta: 
Kiitos rohkaisusta!

... ja niihin kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogin kirjoittamisen?
Aloitin tämän blogin elokuussa 2010.

2. Mistä kirjoitat, mitä käsittelet?
Kirjoitan elämästäni - sellaisena kuin se kulloinkin tapahtuu: Ajatuksistani, harrastuksistani, lukukokemuksistani, mietteistäni, käsitöistä, sisustuksesta, ruuanlaitosta jne. Ei siis mitään yhtä tyypillistä aihetta ja teemaa, vaan minulle tyypilliseen tapaan vähän kaikkea.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen?
Hassu kysymys. Ehkä minä, koska ei ole kuin yksi minä, joka kokee elämän tällä tavalla ;)

4. Mikä sai sinut aloittamaan?
Halusin avata laajemman ikkunan elämääni ystävilleni, jotka asuvat maantieteellisesti minusta kaukana. Kaikkien skypejen, FB:n yms. lisäksi on kiva jakaa kuvia ja kokemuksia arjesta. Tämä blogi on myös puhtaasti henkireikä, minun oma maailmani, jossa kirjoitan ajatuksiani. Emmin kauan tämän blogin aloittamista, kun epäilin, jaksanko tai mitä kannattaa kirjoittaa. Koin myös paineita siitä, että jos aloitan blogin, sen täytyy olla jotakin erikoista ja hienoa... Tähän asti olen kuitenkin tykännyt.

5. Mitä haluaisit muuttaa?
Jaa muuttaa? No jos osaisin kuvata hienompia kuvia, se tottakai olisi loistavaa. Muuten haluaisin ehkä hieman raikkaamman sivuston tuon harmaansinisen tilalle (vaikka tykkäänkin kartta-teemasta) ja sitten tykkäisin saada erilaisen fontin. Mutta ei se nyt ole niinkään vakavaa...

Ja vielä tämä tunnustus pitäisi antaa viidelle blogille eteenpäin. Eniten seuraan lähimpiä ystäviäni, niiden lisäksi kaikkea muuta todella epäsäännöllisesti. Tässä kuitenkin tunnustus niille epäsäännöllisesti seuraamilleni, mutta inspiroiville blogeille:

1. The Creative Place - This Blog is in English. Lovely ideas ;)
2. Caisa K - I love her pictures!
3. The Graphics Fairy - Great graphics for crafts!
4. Enjoying the small things. - Blog full of joy and hope. Beautiful pictures and real life with parenting in the world of special needs.
5. A Piece of Asia. - Beautiful things from Asia.

Iloista päivänjatkoa!
Ruut

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä kranssi! Katselin juuri, kun naapuri on laittanut pääsiäiskranssin oveen. Ehkä voisikin jo laittaa hieman pääsiäisjuttuja esille - ihan vain piristämään. :)

    VastaaPoista
  2. Laita vaan - joulujututkin laitetaan hyvissä ajoin, miksei siis pääsiäiskoristeet. Ne kertoo samalla kesän odotuksesta...

    VastaaPoista