torstai 9. syyskuuta 2010

Ihanat pallot.

Yllätyin itsekin, kun tajusin, kuinka paljon olenkaan tykästynyt palloihin ja pyöreään kuosiin... ja kuinka paljon kodissamme on niitä. Neljä esimerkkiä:


1. Koko asuintalomme on pyöreä. Sellainen ylitsepaisunut donitsi (=keskeltä ontto). Myös keittiö ja kylpyhuoneet ovat malliltaan pyöreitä ja niissä on pyöreitä ikkunoita:


2. Sisustuspallot. Gotta love them!! Ensin halusin niille jonkun täydellisen pyöreän kulhon, mutta sitten päätin käyttää väliaikaisesti sydämenmuotoista puuvatia, ja nyt tykkäänkin siitä enkä enää etsi sitä vatia...


3. Olohuoneen lamppu. Voiko parempaa olla???


4. Marimekon Siirtolapuutarha-kupit. Tässä on varmaan turha mainita enää ääneen, että jos satun tykkäämään jostakin, voin raahata sen toiselta puolelta maapalloa hyvällä omallatunnolla piristämään arkeani? (Joku kutsuisi sitä turhamaisuudeksi, joku ehkä synnyinmaahan jumittumiseksi, minulle se on vaan minun arkeni ja elämäntapani - design joka miellyttää silmää.)



3 kommenttia:

  1. Mäki rakastan pyöreitä muotoja! Siis ihania. Toi teidän lamppu on ihan tosi kiva!! Niin ja noita siirtolapuutarhakuppeja voisin totisesti ostaa itelleni:) Hali

    VastaaPoista
  2. Oli kaunis koti ja se kylppäri/wc on jäänyt meidän mieleen. En ollut koskaan aiemmin käynyt missään niin hienossa kaupungissa, että olin ihan hurmiossa jatkuvasti. Hyviä ja nautinnollisia muistoja jäi paikasta :)

    VastaaPoista
  3. Emmi, sä ot niin ihana! Yleensä ihmiset haukkuu Bangkokia sekavaksi ja ruuhkaiseksi, mutta ollaan iloisia, jos joku näki täällä hienouttakin ;) Me tykätään tästä kaupungista.

    VastaaPoista