lauantai 18. syyskuuta 2010

Italialainen ilta.

Elokuun alussa söin Tampereella Tammer-hotellin piharavintolassa aivan loistavaa katkarapurisottoa... ja siitä lähtien haluni oppia tekemään kunnon italialaista risottoa on vain kasvanut! Lopulta sitten tänään päätimme juhlistaa iltaa italialaisella menulla:


Parmankinkku-hunajameloni-Rocket-salaatti 
*
Valkosipulileivät
*
Katkarapurisotto
*
Kärsimyshedelmä-kohokas






Minä tein risoton ja mieheni Henry vastasi muista. Jos tykkäät kärsimyshedelmän mausta (Passion Fruit) ja haluat kokeilla kohokkaan valmistusta, loistava ohje videoineen löytyy täältä:http://www.marthastewart.com/recipe/passion-fruit-souffle-with-pina-colada-sauce Vaikka et haluaisi kokata mitään, ranskalainen kokki on jo näkemisen arvoinen ;)


Ihanaa Viikonloppua!
Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti