sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Miso soup.


Yllätyksekseni olen huomannut, että yksi parhaimmista ruuista, mitä tiedän, on misokeitto. Sen voisin sanoa olevan todellinen comfort food -listani ykkönen täällä Aasiassa. Koska Bangkokista löytyy myös kukkarolle sopivia japanilaisia ravintoloita, olen ajatellut tähän asti, että turha vaivautua tekemään misokeittoa (ja sushia) kotona, kun saan sitä edullisesti myös ravintoloista... ja maku on taattu - eri asia sitten, jos muuttaisin Suomeen. No, tällä viikolla totesin kuitenkin ruokakaupassa, että olisihan sitä kiva välillä istua kotonakin ja nautiskella kupposellinen misokeittoa. Päätin siis aloittaa testailun. Tänään testasin täältä löytyvän reseptin hieman muunneltuna. Lähinnä totesin maun olevan minulle liian suolainen, joten lisäsin vettä. Samoin lisäsin sieniä ja hieman merilevää, koska olen tottunut niihin keitossa.  

Mmm. Kokeilu oli aika onnistunut.

 Illaksi suuntaamme hyväntekeväisyyskonserttiin. En ole ikinä ennen ollut moisissa. Tämän järjestää eräs muusikko-tuttavamme. Kerron sitten huomenna lisää...

Toivottavasti teilläkin on mielenkiintoinen sunnuntai-ilta luvassa!

1 kommentti: