lauantai 12. toukokuuta 2012

720 kilometriä.

Kuva panpurin sivuilta täältä.
720 kilometriä oli tämänpäiväinen ajomatka. Onneksi se on jo takana. Oli ihana palata kotiin ja pulahtaa rentouttavaan kylpyyn. Olen tällä hetkellä ihan haltoissani itämaisesta ja orgaanisesta panpuri-sarjasta, joten kylpyhetken kruunasi 'Come Clean Anti-oxidant Milk Bath'.

Muuten olen tässä pari päivää kärsinyt kurkkukivusta ja tukkoisuudesta. Kunhan se helpottaa ja ajatukset selkenee, lupaan kirjoittaa jotakin oman äänen löytämisestä ja sen merkityksestä. 

Sitä ennen voisin vielä jakaa senkin pienen arkisen ilonaiheen, että keksin tällä viikolla tavan, jolla saan kudottua sukkien kantapäät aina samannäköisiksi. Eli en siis enää kokoa kantapäästä silmukoita ensin puikolle ja yritä sitten siitä kutoa niitä kiertäen, koska jostakin ihmeellisestä syystä onnistuin joskus täydellisesti ja toisinaan surkeasti ilman että keksin mitä tein eri tavalla. Nyt kudon silmukat suoraa reunasta poimimalla. Niin itseasiassa mummokin teki, minä en vaan aluksi oikein tajunnut systeemiä, kun olin niin "ohjeriippuvainen" ja kaikissa ohjeissa neuvotaan ensin poimimaan silmukat ja sitten kutomaan kiertäen. (Taas kerran tuli huomattua, kuinka en joskus keskity yhtään.)Jokatapauksessa, jos olet kiinnostunut, löytyy täältä suomenkieliset ja loistavan yksinkertaiset ohjeet kuvineen.


Toivottavasti sinäkin olet iloinnut pienistä asioista tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti