maanantai 14. toukokuuta 2012

Päivän inspiraatio: puutarhat.



   

Tämänpäiväiset linkit ja vinkit liittyvät puutarhaan, sillä olen aina inspiroitunut luonnosta ja puutarhoista (vaikkei sitä ehkä uskoisikaan).

Tykkään vuodesta vuoteen katsella ruotsalaista puutarhaohjelmaa, joka on sittemmin muuttanut nimensä puutarhaperjantaista puutarhakeskiviikoksi. Netistä sitä voi katsella ruotsalaisesta TV:stä ja samalla prepata ruotsiaan: Klik.

Mielettömän mielenkiintoinen ja ajankohtainen on myös Ykkösen aamu-tv:n juttu urbaaneista puutarhoista... ja mikäli jutusta inspiroituu paljonkin (vaikkei New Yorkiin pääsisikään), kannattaa kaupunkiviljelystä lukea enemmän Kaupunkiviljelyn sivustoilta.

Inspiroitua voi myös Kekkilän nettisivuilla. Jos luulet, että puutarhan perustaminen ja viljely on vaikeaa ja monimutkaista, kannattaa vilkaista, kuinka esimerkiksi minikasvihuoneen voi rakentaa kotikonstein turveharkoista. Kaikki kesäkukkien istutuksesta hoito-ohjeisiin löytyy puolestaan täältä. Ja ainahan voit varautua ennalta satokauteen printtaamalla hillopurkkeja varten etiketit täältä.

Oh, nyt vaan pitäis mennä katsastaan oman parvekkeen mahdollisuudet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti