perjantai 28. tammikuuta 2011

1000x


Minulla on pieni probleema: otin tavoitteekseni keskittyä tänä vuonna paremmin siihen mitä teen siten että yritän tehdä sen parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikesta huolimatta saan itseni kiinni harva se hetki huolimattomuusvirheistä tai ajatuskatkoksista. Ja uusiksi menee. Korjailuksi kertakaikkiaan. Jos olisin perfektionisti, olisin jo syönyt pelihousuni. Mutta näyttää se syövän nytkin miestä (siis naista). Miten kummassa en tavoita päivää, josta antaisin itselleni arvosanan 10? Edes 9?

Olenko se minä vai tämä maa?
Onko kenelläkään muulla vastaavia ongelmia? Tai mitään ongelmia itsensä hallinnan kanssa?
Ilmoittautuisiko joku vapaaehtoiseksi assistantikseni hoitamaan kaikki oikoluvut ja fiksailemaan kömmähdykseni? = Lukemaan ajatukseni ja kehittämään ne täydellisiksi.

Lohdutukseksi otin iltojen ratoksi esiin tuhannen palan palapelin. Koska viimeisin palapeli oli täynnä merta, taivasta ja kalliota, oli tämä sarjakuvaversio ja täynnä hupaisia pikku-ukkoja. Neljä iltaa siinä meni. Ihanaa aivojumppaa ja ajatuslepoa.

Huomenna on uusi päivä, maanantaina alkaa uusi viikko ja tiistaista jo uusi kuukausikin ;)

Rentouttavaa viikonloppua kaikille - mitä ikinä teettekin!

4 kommenttia:

  1. Sun tunniste tälle blogille on kuvaava: ärsyynnys. Hahaha! Elämä on. Mäkin menin tänään ottamaan vastaan käännöstyön, jonka piti olla valmis 20:00. Hohhoh! Never again! Ihan hirveetä sanastoa (liike-elämä) ja jouduin koko ajan tarkistelemaan. Meni siihen reilu 3 tuntia. Onneksi lähdin kesken koulutustilaisuudesta, että ehdin tehdä sen. Niin. Palautin sen 20:10, joten ei ihan mennyt nappiin. Ja esimies joutui korjailemaan layoutia. :)

    Nyt mäkin rentoudun ja unohdan muun. Taidan neuloa, jos ranne kestää tältä näpyttelyltä. Kram!

    VastaaPoista
  2. Siis tunniste blogikirjoitukselle - ei koko blogille!

    VastaaPoista
  3. Positiivisempaa on edes olla ärsyyntynyt itselleen kuin muille ;)

    VastaaPoista
  4. Oman mittapuuni mukaan aika harvoin mikään päivä on aivan täydellinen. Toivon pystyväni monesti parempaan mihin kykenen tai ehdin. Sen vuoksi olen opetellut olemaan armollisempi itseäni kohtaan. Musta on vapauttavaa ajatella, että elämä ja päivät kaikessa epätäydellisyydessään ovat hyviä juuri sellaisenaan.

    Mahtavaa uutta viikkoa =)

    VastaaPoista